Návrat Míši Frantinové: Udělám vše pro to, abych zase závodila!

Po dlouhé odmlce se závodnice Míša Frantinová vrací za volant na Testování v Týnci. S odhodláním a nadšením popisuje svůj návrat po tříleté pauze, plný očekávání a touhy vrátit se k závodění. Sama to shrnuje slovy:

Testování v Týnci
Jedním slovem fantazie! Auto stálo rok v garáži aniž by se na něj sáhlo. Respektive od posledního závodu, což bylo v roce 2020. Pouze se vyměnil olej a dala nová baterka. Umylo se 10 cm prachu a jelo se na test, jo, trochu punk.
Pro mě to ale nebylo jen testování techniky. Vzhledem k tomu, že se mi před dvěma lety narodila dcera a jsem na mateřské, tak jsem po dlouhých deseti letech aktivního závodění přestala jezdit a věnovala jsem se naplno rodině. Lhala bych, kdybych neřekla, jak moc mi ježdění a všechny ty aktivity okolo závodů chybí. Minulý rok jsem po dvou letech pauzy jela také test v Týnci, bylo to na vodě a super, ale tím to skončilo. Letos jsem na testování nemohla opět chybět a už jsem tam jela s úplně jiným mindsetem. Trať jsem si dopoledne prošla se svoji dcerou a při první jízdě jsem tedy jela rovnou na ostro. Když to shrnu: od první do poslední jízdy jsem jela pod plnym, téměř každé kolo mi vyšlo dobře, auto fungovalo na jedničku, až překvapivě bylo vše perfektní. Jasně, že se to nezapomíná, ale trénink dělá mistra a pauzu jsem měla velkou a hlavně jsem dost nervák :D. Atmosféra byla perfektní, vyšlo skvěle počasí, lidí bylo dost a svezla jsem víc lidí než snad za celých deset let závodů.
Poslední skládačka puzzle mi zapadla a já už teď řeším jen, jak jet alespoň letos 2-3 závody.
Přeci jen jsem stále na mateřské, bez sponzorů a malá všude se mnou. Ale! Nevzdávám to a udělám vše pro to, abych letos po třech letech pauzy od závodů, závody jela! Samozřejmě, pokud to zdraví dovolí ( s dětmi plánovat je nereálné+ sama jsem letos několik měsíců se zdravím bojovala), tak bych ráda jela Sosnovou, Panenský Týnec a nejlépe Slovakiaring nebo Brno.
Těším se na Vás v depu, na drift taxi a pamatujte: “Drž plnej a ani metr rovně”!

Vaše Míša

Zdroj fotek : AldaFoto, Archiv Míši Frantinové

Sdílet článek

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Nejnovější články

Newsletter

Přihlaš se k odběru novinek