Sedlčanská kotlina plná #Holekzavolantem! Předsezonní testování 23.3.2024 !

Dlouhou jsem přemýšlela, co by mi pomohlo, když jsem začínala, nikoho neznala a nevěděla na koho se obrátit, když strašně chci závodit! Proto jsme pro vás se Sedlčanskou kotlinou připravili den, plný tréninků a zábavy. Pokud jsi ještě nikdy nejela na trati, a láká tě to, máš skvělou možnost! Máme pro tebe feldu, kterou se můžeš ZADARMO svézt, dostaneš k tomu i přednášku, a protože budeš mezi svejma, dozvíš se všechny možnosti, které se ti otevřou.

Pro ženy, které již závodí a mají svoje stroje, skvělá příležitost otestovat svoji techniku před sezónou a získat spoustu materiálů, kterými se následně můžou prezentovat před sponzory. Účast nám přislíbili již 4 fotografové, takže bude z čeho vybírat.

Pro fanoušky, kteří nás přijedou podpořit a okouknout techniku, máme připravené driftovací tříkolky, které budou k vyzkoušení také ZDARMA.

Kdo se bude chtít svézt na sedačce spolujezdce s #Holkouzavolantem, také nebude zklamán, bude vyhrazený speciální čas, a holky, které budou chtít vozit, budou mít příležitost!

Připraven bude i edukační program v oblasti bezpečnosti, a novinek na trhu.

Budeme se těšit na tvojí účast! Jedeme v tom spolu !

Sdílet článek

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Nejnovější články

Newsletter

Přihlaš se k odběru novinek