Veronika Hankocyová potřebuje vaši pomoc na cestě k Isle of Man TT 2024. Přispějte k jejímu úspěchu!

https://gogetfunding.com/support-veronika-for-tt-2024/

Veronika Hankocyová, zkušená jezdkyně roadracingu, se rozhodla pro další účast na Isle of Man TT 2024. S novým startovním číslem #61 ve třídě TT Supertwin je připravena zasáhnout do jednoho z nejnáročnějších závodů na světě.

Nicméně, Veronika není jen dalším jezdcem, který se snaží dosáhnout úspěchu na trati. Má svůj vlastní tým, Wonder Women Racing, který se zaměřuje na podporu žen v roadracingu. Snaží se pomáhat dalším dívkám se sponzorstvím a pokrýváním nákladů, aby i ony mohly následovat své sny.

Avšak, cesta k Isle of Man TT není levná a i přes své úsilí o pomoc ostatním, se teď Veronika obrací na komunitu s prosbou o podporu. Její rozpočet je napjatý a potřebuje trochu pomoci, aby mohl sám sebe dostat na startovní čáru Isle of Man TT.

Každý příspěvek bude vítán a použit na zajištění potřebného vybavení, logistiky a dalších nákladů spojených s účastí na závodě. Podpora nejenže pomůže Veronice dosáhnout jejích cílů, ale také podpoří její poslání pomáhat dalším ženám nejen roadracingovém světě.

Takže pokud jste připraveni podpořit tento inspirativní příběh a být součástí cesty Veroniky Hankocyové na Isle of Man TT 2024, přispějte dnes. Každý dolar bude mít obrovský dopad a bude velmi ceněn. Děkujeme za vaši podporu!

ODKAZ NA SBÍRKU ZDE

https://gogetfunding.com/support-veronika-for-tt-2024/

Sdílet článek

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Nejnovější články

Newsletter

Přihlaš se k odběru novinek